Home » Delavnica ABC razpisov in projektov

Delavnica ABC razpisov in projektov

  • Drugo
Forum za enakopraven razvoj – FER vabi na delavnico o razpisih in projektih, ki bo potekala v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 10. do 15. ure, Ob dolenjski železnici 12 v Ljubljani.
Na delavnici bomo naredili osnoven pregled razpisov in projektov. Spoznali bomo, kje iskati razpise in kako ugotoviti, kateri je primeren za nas. Naslovili bomo celoten projektni cikel od načrtovanja do poročanja in evalvacije.
Izpostavili bomo ključne elemente uspešne projektne prijave in uspešno izvedenega projekta. Primeri na delavnici bodo s področja mednarodnega razvojnega sodelovanja, koristna pa bo vsem, ki bi želeli izboljšati pripravo in vodenje projektov.

Vsebina delavnice:

  • uvod v razpise in projekte;
  • elementi uspešne prijave;
  • vodenje projektov;
  • poročanje.

Predavateljica: Delavnico bo vodila Darja Sekula Krstič (FER), ki ima večletne izkušnje kot svetovalka in predavateljica na temo pridobivanja sredstev, pisanja projektnih prijav in projektnega menedžmenta ter številne praktične izkušnje s pisanjem in vodenjem projektov. Je avtorica publikacij »Kako napisati dober projekt« ter »Razpisi in uspešne projektne prijave«.

Udeleženci delavnice prejmejo priročnik Razpisi in projekti na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči.

Prijave sprejemamo do 28. septembra 2017 na info@forumfer.org.