Politika zasebnosti

Jamčimo vam, da v skladu z veljavnimi predpisi vaše osebne podatke skrbno varujemo in jih uporabljamo zgolj za komuniciranje z vami na tak način, kot ste nam sami dovolili, ko ste nam jih zaupali.

  • Novičke in bloge pošiljamo naročnikom_cam, ki so se nanj prijavili – bodisi ob sodelovanju na naših usposabljanjih, delavnicah ali okroglih mizah oziroma ali z neposredno prijavo.

Z našimi donatorji in donatorkami redno komuniciramo za potrebe urejanja njihovih donacij in v skladu z od njih pridobljenim dovoljenjem za to.
Vsi zaposleni, ki imajo stik z osebnimi podatki, se zavežejo za skrbno ravnanje z njimi, delovni postopki, vezani na to, pa so določeni s pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.
Za kakršnekoli dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na info@forumfer.org.  

Podrobneje

Kako pridobivamo vaše podatke?
Vaše osebne podatke pridobivamo neposredno od vas – večinoma ob vaši udeležbi na naših usposabljanjih, delavnicah ali okroglih mizah, ko na obrazcu ustrezno označite svoje želje glede kontaktiranja ali s prijavo na naše novičke v pisni obliki preko spleta ter s podpisom peticij in apelov na spletu (kjer lahko označite, ali želite prejemati naše novičke) ali kadar nam svoje podatke na kakšen drug način posredujete vi sami.

Za kaj uporabljamo vaše osebne podatke?
E-naslove, s katerimi ste se prijavili na prejemanje naših elektronskih obvestil, uporabljamo izključno za pošiljanje tistih e-obvestil, na katere ste se prijavili.
Nobenih podatkov ne delimo z ljudmi zunaj organizacije ali drugimi organizacijami in/ali nepooblaščenimi osebami.
Z zunanjimi partnerji, s katerimi sodelujemo za potrebe nemotenega poslovanja (računovodstvo, spletne strani, baze podatkov, servisi …), imamo sklenjene pogodbe z ustreznimi varovalkami za varovanje osebnih podatkov.

Kako varujemo vaše osebne podatke?
Uveljavljene imamo tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi zagotavljamo varstvo vaših podatkov. Zaposleni, ki uporabljajo vaše osebne podatke, so jih zavezani skrbno varovati. Programi so zavarovani z gesli, pisna gradiva so ustrezno varovana (zakleni prostori, alarm).

Kakšne so vaše pravice?
Kadarkoli se lahko od prejemanja naših informacij odjavite in zahtevate popravek ali umik vaših osebnih podatkov. Jamčimo vam tudi vso ostalo spoštovanje zasebnosti, kot jih odločajo veljavni pravilniki. 

Imate dodatna vprašanja? 
Pišite nam na info@forumfer.org.